Forskning

Forskare vid UMEÅ universitet har i studier konstaterat att Covid injektionerna förstör kroppens förmåga att reparera skador som uppstår i DNA. Dvs, mRNA injektionerna saboterar kroppens egna förmåga att reparera skador som uppstår i cellerna av miljögifter, UV strålning från solen, Radon, Röntgen m.fl. källor som vanligen orsakar skador på celler. Om inte kroppen själv förmår att reparera dessa skador så uppstår Cancer och andra sjukdomar som bryter ned kroppen. Detta är på sikt livshotande.

Eftersom denna forskning anses negativ för medicinbolagen och narrativet att injektionerna är säkra och effektiva så försöker nu ledningen för universiteten och medicinbolagen att tysta dessa forskare och få dem att ändra resultatet, eller förringa resultatet av forskningen som något obetydligt.

Det är så tydligt att det är pengarna som styr, folkets hälsa kommer i sista hand.

Forskningen av forskarna på Umeå Universitet har fått uppmärksamhet över hela världen, bland annat av Mike Adams.

Nu försöker den svenska forskarvärlden att tysta dessa forskare och få dem att ändra sin forskning. Stora ekonomiska intressen vill inte att det ska komma fram att Covid injektionerna är farliga och förstör ditt immunförsvar.

Umeå universitet har hela tiden vetat att dessa mRNA injektioner förändrar ditt DNA. Alla dessa mRNA injektioner ingår i ett globalt genetiskt medicinskat experiment utan att någon information om detta ges till patienterna.

Emmanuelle Charpentier
The Nobel Prize in Chemistry 2020

Born: 11 December 1968, Juvisy-sur-Orge, France

Affiliation at the time of the award: Max Planck Unit for the Science of Pathogens, Berlin, Germany

Prize motivation: “for the development of a method for genome editing.”

https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/2020/charpentier/facts/

Emmanuelle Charpentier har forskat fram detta Gensax program vid Umeå Universitet så tekniken med mRNA injektionerna är väl känd vid Umeå Universitet.

https://www.umu.se/personal/emch0006/

Det är ett bekräftat medicinskt experiment och alla som deltar är försöksdjur i detta medicinska experiment.

Regionerna är därför nu bekräftat delaktiga i ett enormt brott mot mänskligheten där man medvetet lurar i sina patienter en injektion där det inte finns några bekräftade studier på att detta är säkert.

Dessutom en injektion som kan förändra och modifiera ditt DNA på ett sätt som ingen vet följderna av.

Ingen vet hur detta kommer att påverka avkomman av de som tagit dessa injektioner, om det kan bli genetiska fel och deformationer eller andra komplikationer. Det är därför oetiskt att ge detta till unga i fertil ålder. Där det också finns studier som bekräftar att dessa injektioner kan leda till infertilitet.

Det finns inga långtidsstudier alls som kan visa på följderna av dessa injektioner.

Därför är det brottsligt att ge dessa injektioner till barn och gravida kvinnor.

Lyssna även på Jennifer Melin som råkat riktigt illa ut pga, medias hyckleri och det forskningsfusk som sker som svenska myndigheter och som politiker driver på.

Att lura i svenska folket dessa injektioner är del i forskningsfusk och riktigt otäck kriminell verksamhet, ett brott mot mänskligheten.

Svenska folket har helt falerat i att skydda barnen från myndigheters övergrepp.